Forum Studentów AWF w Poznaniu

strona dla studentów, absolwentów, kadry oraz kandydatów
Teraz jest 22 lis 2024, o 20:49

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Autor Wiadomość
 Tytuł: Informator RUSS nr 3/2010-11
PostNapisane: 1 lis 2010, o 10:07 
RUSS

Kierunek: TiR
10 listopada
Ten dzień jest normalnym dniem zajęć na Uczelni. Samorząd Studencki będzie się starał w tym tygodniu o uzyskanie zgody na Godziny Rektorskie - w momencie takowej zgody, poinformujemy Was o tym (Forum, strona www, portale społecznościowe)

Ubezpieczenia
Pamiętajcie że czas na ubezpieczenie się jest tylko do 19.11 !!! Druki są ciągle na Uczelni (głowne punkty komunikacyjne)

Piana Party
Już w czwartek 4.11 widzimy się na kolejnej imprezie AWFu - Piana Party! Bawimy się do pasa umoczeni w pianie !!! Zapraszamy od godz. 21 do klubu Amboseli !!!

Sekcja Badmintona
Pragnę zachęcić wszystkich - tych, którzy mieli styczność z tym sportem a także tych, co grali kiedyś w tzw. kometkę ;) - do udziału w zajęciach badmintona. Zajęcia w ramach sekcji odbywac się będą pod okiem
instruktora w klubie Squash Park (www.squashpark.pl) na ul.Strzeszyńskiej 61a w każdy wtorek w godzinach 21-22 (zaczynamy od 2.11.2010r). Będzie to okazja zarówno do dobrej zabawy jak i wysiłku fizycznego. Dojazd z Pestki autobusem 68 w kierunku Podolany (wysiadka na przystanku strzeszyńska II). Wystarczy miec ze sobą strój sportowy, ponieważ sprzęt dostajemy do dyspozycji z klubu.
Zainteresowanych proszę o kontakt mailowy mateusz.mikolajczak@wp.pl lub telefoniczny na nr 601426120.
ps.mamy już 9 osób chętnych ale czekamy na jeszcze więcej :)
Ze sportowym pozdrowieniem, Mateusz Mikołajczak

Zbliżają się Wybory Samorządowe, poniżej list z prośbą od mgr Mariusza Woźniaka, znanego i lubianego wykładowcy, który w tym roku startuje w wyborach do Rady Miasta:
Witam serdecznie!
Mam do Was gorącą prośbę.Startuje w wyborach samorządowych do Rady Miasta Poznaia.Byłem w poprzedniej kadencji radnym.Zajmowałem się głównie sportem,oświatą dzieci i młodzieży. Wiele dobrego udało mi się zrobić. Dzięki mnie powstało kilka obiektów sportowych. Jeżeli ktoś z Was chciałby mi pomóc będę zobowiązany.Chodzi o rozniesienie ulotek. Wystarczy poświęcić jednorazowo ok. 2h czasu najlepiej w ostatnim tygodniu przed wyborami ( 11-18 listopada br.) Każdy z was dostałby ulotki z rejonem ulic w którym miałyby być rozniesione. Proszę o deklaracje na adres mariuszwozniak@poczta.onet.eu . Liczę na waszą pomoc. Z góry dziękuję Mariusz Woźniak

Przypominamy o konkursie!!!
Samorząd we współpracy z Fundacją na rzecz AWF organizuje konkurs! W najbliższym czasie powstanie nowe Biuro Podróży, działające przy naszej Uczelni, zajmujące się tanimi studenckimi wyjazdami. Konkurs polega na wymyśleniu oryginalnej nazwy dla tego projektu. Na Wasze propozycje czekamy do 10 listopada (na adres mailowy russ@awf.poznan.pl). Do wygrania wyjazd na letnie Wakacje z RUSSem ;-) Uwaga! Nagroda zostanie przyznana osobie, której nazwa zostanie wykorzystana. W przypadku tych samych propozycji decyduje kolejność przesłania maila ;-) Nazwa powinna być związana z profilem Uczelni, może nazwą lub charakterem studiów.

Otwarcie sezonu narciarskiego
Na chwilę obecną wszystkie miejsca przewidziane na ten wyjazd są zajęte. Gdy tylko uzyskamy nowe, zostaniecie poinformowani.

Na dziś to tyle ;-) Przypominam że jutrzejszy wtorek jest wolny do zajęć :)))
Przekażcie informację po grupach (mailem, wklejając na forum etc)

RUSS AWF - http://facebook.pl/RUSSAWF
Biuro Podróży Adventure With Fun - http://www.facebook.pl/AdventureWithFun

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1